By | april 14, 2021

Hunder kan være mannens beste venn, men katter kan gjøre ganske gode kjæledyr også. Enten katten din er avskyelig eller setter pris på en god kose, kan en katt være en fantastisk følgesvenn. Katter er imidlertid ikke alltid lette å ta vare på. Her er noen tips om hvordan du får mest mulig ut av katten din.

Få tak i en vannfontene for kjæledyr. Katter kan være utsatt for dehydrering, og rennende vann lokker dem til å drikke. Det er en evolusjonær vane som utviklet seg fordi i naturen, rennende vann er mindre sannsynlig å være forurenset enn en stillestående basseng. Kjæledyret ditt vil nyte vannet mer, og vil drikke oftere.

Hvis du finner deg katten er å skade møbler eller andre gjenstander, kan det være lei. Hold noen trygge leker rundt for katten å leke med. Skrapestolper kan også hindre katten din fra å skrape møblene dine. Eller bygg et lite kattehus av papp. Katten din vil elske å ha et sted å gjemme seg, og papp kan også brukes til å klø på!

Aldri ha din katten declawed. Mange misforstår declawing, tenker det er enkel fjerning av en katt ‘ s spiker. Dette er ikke sant. Faktisk, det veterinarian må fjerne overdelen knoke jevnsides med det Claw under fremgangsmåten. Dette kan resultere i leddgikt smerte senere i livet og mange atferdsproblemer, for eksempel bite. Det er mange alternativer fra skrape innlegg til lim-på klo caps som kan beskytte dine eiendeler fra en katt klør uten å ty til en slik hard kirurgisk løsning.

Hvis katten din er overvektig, er det to ting du må gjøre. Først må du justere mengden mat du gir dem, og den andre er at du trenger for å få dem trener. Få dem katt leker, eller leke med dem selv, for å sørge for at de får den aktiviteten de trenger for å slanke seg.

Betenke adopsjon mangfoldig kattene, særlig den ville være bruker en betydelig beløpet av tid alene. Ettall katten kanne gjøre fin alene, imidlertid to er i mye mer arbeide eller bekostning enn ettall, og kanne oppbevare hverandre selskapet og underholde hverandre. Dette vil avverge kjedsomhet, spesielt hvis du jobber lange timer.

Har du mer enn én katt? I så fall bør du ha mer enn ett kullboks også. Å ha en for hver av kattene dine vil gi dem flere steder å gå. Hvis lukten blir for mye, kan du legge til litt natron til kullet for å friske den opp.

Finn et søppel som katten din har. Annerledes søppel ha annerledes lukt og teksturer, så hjelpe din katten å finner en søppel det han er vanligvis behagelig med benytter. Kattene vanligvis har lyst til oppbevare saker det likt skjønt, så dont ‘ eksperiment også ofte eller din katten kanskje unngå avfallet bokse med.

Å leve med katter kan være frustrerende, men det kan også være fantastisk. Takket være denne artikkelen bør du ha mange ideer om hvordan du bedre kan ta vare på kjæledyret ditt. Hundeelskere kan få flere slobbery kyss, men katter er fantastiske på sin egen måte. Disse forslagene vil hjelpe deg å sette pris på din.