By | april 14, 2021

Katter er interessante og fantastiske dyr. En blanding av nysgjerrighet, autonomi og intelligens skaper en sjarmerende følgesvenn. Det skal jobbes for å være en god katteeier. Du bør gå gjennom denne artikkelen for å lære mer om de forskjellige tingene du kan gjøre for å ta vare på katten din.

Sørg for å holde kattens søppel boksen ren til enhver tid. Høyst kattene kan ikke har lyst til bruk en skitne søppel bokse med, mange like du ville ikke vil gjerne bruk en skitne toilet. Scoop det minst en gang om dagen. Tøm og gi den en god rengjøring en gang i uken eller mer hvis nødvendig.

Oppbevare din katten opptatt av gjør din egen dangly leker. Ved hjelp av myk bomull tau, kuttet en lengde på ca to meter. Knyt en knute i den ene enden. Tie en knute om lag tre inches fra motsatt ende. Løse tauet under denne knuten. Fest tauet til baksiden av en kjøkken stol for katten din å spille.

Vær forsiktig når du behandler din katt for lopper. Vær sikker på rådføre seg med din vet tidligere benytter naturlig alternativer å administrere din kattene ‘ lopper. Katter er svært følsomme for essensielle oljer og mange urter. Din vet ville sannsynligvis tilrå du bruk en resept loppe handling, hvilke er vanligvis best for kattene.

Hvis du ombytte en gamle avlysning stolpe, din katten kanskje være misfornøyd med det ny ettall. Spar penger på skrape innlegg. Vikle din gamle avlysning stolpe med noe sisal tau å Spiff den opp. Din katten ville glede seg ikke for å miste dens favoritt gamle stolpe. Du vil spare litt penger.

Mate din kattene lated næringen. Husk at katter må spise kjøtt. Bare gi kattene kattemat å spise. Ikke mat dem eller la dem spise hundemat. Hundene og kattene ha annerledes nærende nødvendig og noen av ingrediensene inne hunden næringen kunne skade din katten. Mate din katten hunden næringen for næringen kunne også føre til feilernæring, blant annet utgaver.

Når du tar katten hvor som helst, bruk en kattebærer. Uansett hvor mild katten din er, kan den bli redd. Hvis dette skjer, kan det bolte seg og bli raskt tapt, skadet eller drept. På veterinærens kontor vil katten din være trygg mot uforutsigbare dyr hvis du bruker en dyrebærer.

Gi katten din mye oppmerksomhet og kjærlighet. Katter trenger kameratskap like mye som vi gjør. Som de fleste mennesker liker katter å sosialisere og føle at de er inkludert i familien. De vil vite at de også er en verdifull del av familien.

Hvis du kommer til å være borte i mer enn en dag, bør du ha noen ser inn på katten din. La ut rikelig med mat, men har noen kommet for å sørge for at det ikke går tom. Hvis du som ikke har en nabo eller slekt å kikke inn på din katten, du kanne vanligvis finner en katten Sit for et par dollar hver dag.

En katt er et flott kjæledyr for familien din, men du må lære å ta godt vare på kjæledyret ditt. Les nøye over rådene som finnes i denne artikkelen. Bruk informasjonen til å sørge for at din favoritt kitty lever et sunt og oppfylt liv.