By | april 14, 2021

Kattene er grunnleggende annerledes fra Human. Bortsett fra dem å være dekket av pels og gå på alle fire, de har ulike diettbehov. Det er visse matvarer som en katt må spise, og noen som en katt ikke kan spise. Det fulgte gjenstand kanne gir du noe kosten drikkepenger å hjelpe du inne mate din katten.

Spay din katten snarest hun er gamle nok. Selv om du egen en indoor katten, den kunne tilvirke mange kattunger hvis den rømming i løpet av mating årstid. Hvis ikke du ønske det hassle av får befri for kattunger, spaying er det best valgmuligheten til deres katten.

Unngå øyekontakt for å bli venner med en katt. Har du noen gang lurt på hvorfor katter synes trukket til personen som liker katter minst? Svaret ligger i kattens kroppsspråk. For katter er stirrer «uhøflig» og kan betraktes som en utfordring. Ser bort viser at du respekterer deres plass og ikke kommer til å være en trussel. Så neste gang du ønsker å møte en ny kattevenn, se bort og la dem nærme seg deg.

Hefte din kattene nagle regelmessig. Kattene gjøre være nødt til å avlyse. Imidlertid, når kattene avlyse, deres nagle hylser gå av og deres skarp, spisse klør er avdekket. Klipping din kattene ‘ klør enhver to å tre ukens holder seg sløv og hjelper oppbevare skade å møbler, Human, og annet pets å et minimum.

Aldri ha din katten declawed. Mange misforstår declawing, tenker det er enkel fjerning av en katt ‘ s spiker. Dette er ikke sant. Faktisk, det veterinarian må fjerne overdelen knoke jevnsides med det Claw under fremgangsmåten. Dette kan resultere i leddgikt smerte senere i livet og mange atferdsproblemer, for eksempel bite. Det er mange alternativer fra skrape innlegg til lim-på klo caps som kan beskytte dine eiendeler fra en katt klør uten å ty til en slik hard kirurgisk løsning.

Vurder å få katten din en skrapepost. Riper er noe som kommer ekstremt lett å katter; det er en del av deres natur. Ikke tving katten din til å leke med den. Snarere interesserer ham i det ved å sprøyte catnip spray på den, eller ved å dingle en streng fra toppen. Snart får han ideen om at den er der av en grunn!

Lek med katten din. Mange katteeiere gjør ikke dette. De er glade for å la katten underholde seg selv. Men å leke med katten din kan bidra til å mentalt stimulere ham og gi ham den fysiske aktiviteten han trenger. Bruk små baller, papirposer og en rekke små leker for å få katten i gang.

Hvis du ønske en katten det er frisk-oppførte seg og ikke liggende å skarp og avlysning, sikre det du prøver ikke å oppta ettall når det er en også ung. Den tar 12-16 ukens for en kattunge å høre lated katten opptreden fra deres MOM og alle av deres søsken.

Uansett hva katten spiser, avhenger av hva du mater den. Gi katten dårlig mat vil sette sin helse i fare og muligens avslutte sitt liv. Hvis du gir den næringen egnet til den, katten ville trives. Hold denne artikkelen hendig og følg den nøye når det er fôring tid.