Bli En Bedre Katteeier

Katter kan være dyr, men så mange århundrer med å tjene som tamme kjæledyr har bortskjemt dem. Katter i dag har blitt mye mer følsomme for naturen enn resten av dyreriket. Lopper, flått og andre critters kan raskt og stille bli et alvorlig problem hvis katten din er ute ofte.

Få barna til å hjelpe deg med å ta vare på katten. Tilordne daglige jobber som å mate katten og rengjøre søppelkassen. Ikke bare vil ta vare på katten lære dem ansvar, det gir deg også en pause fra disse oppgavene. Dette betyr at du kan bruke mer tid på å kose med katten din.

Beskytt katten mot kvelning. Sørg for å kvitte seg med fjærfe og fiskebein trygt. Pakk dem inn i et papir eller en plastpose og legg dem i den utendørs søppelkassen med lokket godt festet. Alternativt, legg dem i en plastpose og frys dem til søppel plukke opp dagen.

Når du tar katten hvor som helst, bruk en kattebærer. Uansett hvor mild katten din er, kan den bli redd. Hvis dette skjer, kan det bolte seg og bli raskt tapt, skadet eller drept. På veterinærens kontor vil katten din være trygg mot uforutsigbare dyr hvis du bruker en dyrebærer.

Hvis din katten gjete å bli antisosial og engstelig med selskapet, prøve ga den en liten lur leketøy et par timene tidligere selskapet ankommer. Mange kattene bli meget bløt når utsatt for liten lur. Selv om din katten ønsker ikke å sosiale etter liten lur avsøring, den ville sannsynligvis være lykkeligere og færre engstelig.

Skulle du forlate huset med katten din, sørg for at hun har på seg en krage med koder. På denne måten, hvis noe skjer, og dere to blir separert, kan hvem som helst finne henne og vite hvordan man får tak i dere. Din katten kanskje ikke like det krage hele tiden, bortsett fra når shes ‘ ute av huset den kanne bevare henne.

Katter liker å jage fugler og fange dem. Dette hjelper katter å bygge og levere avgjørende jakt ferdigheter. Men hva om du har en innendørs katt? Du kanne finner katten leker for det pet lager det vill hjelpe du simulere en fuglen Flying i nærheten. Din katten ville elske den, og elske du for den.

Ødelegger katten din hele tiden toalettpapiret ditt? Pass på at badevevet stopper det fra å rulle over toppen. Du kan også lage eller kjøpe et toalettpapirdeksel. Disse dekslene er ikke dyre og vil spare deg penger hvis din furry venn insisterer på å spille med vevet ditt.

Mens barn skulle hjelpe til med en katts omsorg og ansvar, overlat søppelkassens plikter til de voksne eller eldre barn. En katts søppelkasse kan bære sykdommer og parasitter. Siden yngre barn kanskje ikke følger riktige håndvaskprosedyrer, er denne jobben bedre overlatt til de eldre og mer ansvarlige.

Omverdenen trenger ikke å være et skummelt sted for deg eller katten din. Disse tipsene skal bidra til å holde ditt nye kjæledyr trygt mot infeksjoner, giftig dyreliv og andre farlige dyr. Hvis katten din ikke ser ut til å unnslippe noen konstante forstyrrelser utenfor, må den kanskje tilbringe mer tid innendørs i stedet.